Svenska Schäferhundklubben

Om Svensk Schäferungdom

 

Svensk Schäferungdom är alla medlemmar i Svenska Schäferhundklubben som är under 25 år!

Arbetsgrupp Ungdom är en nystartad del av Svenska Schäferhundklubben. Vi som sitter i AGU heter Jeanette Hedman och Matilda Edblom och vårt mål är att organisera en fungerande ungdomsverksamhet bland våra medlemmar. Vi vill kunna erbjuda roliga aktiviteter för alla ungdomar oavsett vad man har för mål med sin hund såsom träningshelger, läger, kurser osv. Vi vill att det ska finnas något för alla och försöker därför anordna aktiviteter inom alla typer av hundsport som lydnad, IPO, utställning, svensk bruks, agility mm. Vi anordnar även Barn med hund på SSM!

Vi har även den otroliga förmånen att på majoriteten av våra läger kunna erbjuda möjligheten att få undervisningen på teckenspråk, antingen av Jeanette eller teckenspårkstalande instruktör. Givetvis är tolk en rättighet men ibland för tillgången på tolkar att döva/hörselskadade människor får stå tillbaka. Vi hoppas att detta skapar möjligheter att flera får upp ögonen för vår verksamhet!

Hur fungerar ungdomsverksamheten i Ditt distrikt/Din lokalklubb? Har Du tankar och ideér kring hur den kan utvecklas? Hör av Dig till oss via kontaktformuläret.

felicia

 

Millanmacho